White-label webdevelopment

Het leveren van specialistische programmatuur is niet voor ieder (reclame / communicatie) bedrijf vanzelfsprekend. Uw klanten wilt u niet kwijt maar willen wel graag met de tijd mee. Uw klanten hebben steeds meer verwachtingen. Webshops, Social Media acties, Cross-media campagnes, banners. Het is maar een greep uit de diensten die wij in het verleden hebben geleverd aan diverse partijen.

Capaciteit wanneer u deze nodig heeft

Veel van onze klanten werken graag met ons samen. Het komt vaak voor dat wij een project volledig white-label ontwikkelen voor de eindklant. In dat geval leveren wij diensten aan de eindklant zonder dat zij daar iets van hoeven te weten. Onder deze white-label diensten werken wij aan uw online-project. Met onze geheimhoudingsovereenkomst zorgen wij er voor dat wij uw opdracht discreet en volledig naamloos uitvoeren. Desgewenst stellen wij een projectmanager ter beschikking die tijdens het project het centrale aanspreekpunt is en kan fungeren naar uw eindklant als een werknemer van uw bedrijf.

Zo houdt u uw klant tevreden en bent u verzekerd van top-kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS