Webshop ontwerp - Verleiden op internet

Het ontwerp voor een webshop is erg bepalend voor het succes van uw webshop. Het is belangrijk dat u uitstraalt wat uw bezoekers verwachten bij uw producten. Vergelijk het met de inrichting van een fysieke winkel. Wanneer u een kwalitatief goed product verkoopt verwacht uw klant ook een nette verzorgde uitstraling van de winkel. De bezoeker beslist binnen 3 seconde of uw webshop er betrouwbaar uit ziet. Iets wat veel webshops nogal eens vergeten. Ook moet een webwinkel er vertrouwd uit zien. Bezoekers beslissen binnen die 3 seconden ook of ze uw webshop vertrouwen.

Logica in uw webshop

Naast een nette en verzorgde winkel is het van belang dat uw bezoekers gemakkelijk het juiste product vinden. De bezoekers zijn vaak gericht op zoek naar een bepaald product. Wanneer uw webshop niet duidelijk en logisch is ingericht zullen zij snel vertrekken. Een heldere navigatie binnen uw webshop is daarom zeer belangrijk.

Naast een duidelijk en logisch ontwerp moet het ontwerp natuurlijk wel aansluiten bij de huisstijl van uw webshop. Ook moet elke pagina binnen uw webshop verzorgd zijn. Bezoekers komen immers niet altijd via de voordeur. (homepage) Zoekmachines linken direct door naar het juiste product of de juiste pagina binnen uw webshop. Wanneer deze productpagina er niet verzorgd uit ziet zal uw bezoeker nog even verder kijken en uw webshop verlaten.

Wij adviseren u graag over het ontwerp van uw webshop en zorgen dat uw webshop ontwerp goed aansluit bij uw product!

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS