Webhosting

Wanneer je een website wilt hosten (beschikbaar stellen op internet) heb je webhosting nodig. Deze webhosting zorgt er voor dat de website op elk moment van de dag beschikbaar is. Het is van belang om een goede betrouwbare webhosting te hebben zodat uw website nooit offline is.

KOSMONAUTS levert al 5 jaar uitstekende webhosting aan diverse tevreden klanten. Met onze ruime ervaring kunnen wij u garanderen dat uw website op elk moment van de dag up-to-date en veilig is.

Webshops

Het hosten van een webshop vergt wat meer van de server dan een simpele website. Door de vele producten, de grote database met informatie en vele bezoekers heeft u al snel een speciale server nodig. Wij leveren al jaren de perfecte oplossing voor uw webshop.

U kunt ook bij ons terecht voor enkel het hosten van uw website. Neem hierover contact met ons op. Wij kunnen dan speciaal voor u webhosting samenstellen waarbij wij eerst inventariseren wat uw website nodig heeft. Daarna zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing.

We hebben met meer dan 100 websites op onze servers! Ruimte, ervaring en capaciteit genoeg om ook uw website te hosten!

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS