Social Media Apps

Social media is daar waar uw klanten zich bevinden. Nooit eerder stonden uw klanten dichterbij uw merk / bedrijf als nu. Social Media gebruikt u om klanten te bereiken met interessante, leuke of belangrijke informatie. Met Social Media heeft uw bedrijf een gezicht gekregen. Deze snelle interactie kunt u inzetten om uw klanten bij uw bedrijf te betrekken. Het delen van informatie of het aftasten van nieuwe producten / diensten was nooit zo gemakkelijk als nu!

Social Media Applicaties

De applicaties die wij onlangs ontwikkelden zijn breed georiënteerd. Het doel van deze applicaties hebben allerlei verschillende invullingen;

  • Bedrijfsprofielen
  • Productinformatie applicaties
  • Handige toepassingen ( vergelijkingstools, reisinformatie, etc.)
  • Portfolios
  • Social shopping (winkelen op social media binnen uw pagina op Facebook)

Applicaties zijn op verschillende manieren toepasbaar binnen Social Media. Neem met ons contact op om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met onze ruime ervaring in ontwikkeling binnen de omgevingen van o.a. Facebook, Twitter, Google, Hyves zijn wij de perfecte partner.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS