SEA - Search Engine Advertisement

Zoekmachine advertenties zijn advertenties die u kunt plaatsen naast of boven een bepaalde zoekterm binnen zoekmachines. Naast de normale zoekresultaten van de zoekmachine krijgt u advertenties. Deze advertenties zijn gebaseerd op de zoekterm die u bij uw zoekopdracht heeft meegegeven.

Maar waar begin ik?

Uw klanten zoeken ook op internet en u kunt daar met zoekmachine advertenties (SEA) op inhaken. Er zijn verschillende programma’s op internet te vinden waarmee u dat kunt doen. De meest bekende is Google Adwords. Daarnaast kunt u ook nog op andere zoekmachines als Yahoo en Bing adverteren. Zoek ook goed uit welke zoekmachines er in het land van uw doelgroep gebruikt worden. Bing en Yahoo! zijn in andere landen aanzienlijk groter dan in Nederland waar vooral Google gebruikt wordt.

Bespaar kosten!

Voordat u begint met een zoekmachine advertenties is het verstandig contact op te nemen met een expert. Wij kunnen u wijzen waar u op moet letten wanneer u begint met deze zoekmachine advertenties. Het goed instellen van een advertentiecampagne binnen Google Adwords / Yahoo! kan tijdrovend maar bovenal een dure onderneming zijn wanneer u niet weet waar u mee bezig bent. Wij willen u graag helpen om van uw zoekmachine advertenties een succes te maken! Neem vandaag nog contact met ons op.

Wanneer begint u met SEA?

Wanneer u uw gehele webshop / website heeft ontworpen en ingericht bent u klaar om uw website te promoten. Een goede manier om dit te doen is met SEA.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS