Meetbare webwinkels

Webshops zijn vaak ongeleide projectielen. Er zijn genoeg webwinkeliers nog voor het einde van het eerste jaar gestopt door slechte prestaties van de webshop of uit onvermogen om de webshop van de grond te krijgen nadat deze ontwikkeld is.

Veel winkeliers denken dat een webshop puur het opzetten van een website is. De klanten komen vanzelf. In de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Ze hebben een verkeerd beeld van het runnen van een webshop. Het hebben van een webshop is maar het begin van uw online avontuur! De promotie, klantenbinding, het inhaken op actualiteiten en kortingsacties zijn allemaal zaken die erbij komen. Maar welke promotie acties werken en welke niet?

Statistiek

Het is van belang dat een webshop altijd nauw in de gaten gehouden wordt. Het is van belang dat u uw bezoekers gedetailleerd kunt volgen binnen uw webshop. Er zijn hier verschillende mogelijkheden. U kunt in detail bijhouden hoe uw bezoekers door uw webshop navigeren, op stadsniveau zien waar uw bezoekers vandaan komen, via welke website uw bezoekers komen en waar zij op zoeken binnen de zoekmachines alvorens zij op uw webshop terecht zijn gekomen. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de mogelijkheden.

In het verleden zijn wij nogal wat ondernemers tegengekomen met weinig tot geen kennis op dit gebied. Het is van belang dat u hier een specialist naar laat kijken. Bent u geinterresseerd of uw webshop wel 100% presteert?

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS