Kennis van internet

KOSMONAUTS levert al meer dan 10 jaar gedegen internet projecten af aan diverse tevreden klanten. Sinds een aantal jaar opereren wij vanuit de NDSM werf in Amsterdam. Een inspirerende en creatieve locatie.

Wij ondersteunen u graag met onze kennis van websites, webshops, hosting, het ontwerp van uw website en al de overige zaken die u als onderneming op het internet tegenkomt. Met KOSMONAUTS haalt u een bibliotheek aan kennis over ondernemen op internet in huis. Wij zetten onze kennis in om uw bedrijf te profileren en daarmee het onderste uit de kan te halen. Wij denken met u mee en geven onze eerlijke visie op uw onderneming online. Door onze brede interesse in de nieuwste technieken kunnen wij u telkens weer verrassen met nieuwe ideeen en producten.

White-label diensten

Naast het leveren van websites en webshops aan het MKB leveren wij ook white-label diensten aan reclame-professionals. Op deze manier koopt u als reclamebureau kennis en capaciteit in voor uw eigen klanten.

Lees meer over onze white-label diensten.

 

 

 

 

 

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS