Veel gestelde vragen

Hieronder treft u een selectie van vragen die wij vaak krijgen. Voor het gemak hebben wij deze voor u op een rijtje gezet. Wij vullen deze pagina regelmatig aan.

Wat is webdevelopment precies?

Webdevelopment is een term voor het ontwikkelen of programmeren van online projecten (websites, webshops, programmeren van functionaliteiten op websites, etc.) in de breedste zin van het woord. Veelal gaat het om de technische uitwerking van een online project.

In welke talen ontwikkelen jullie?

Wij hebben ruime ervaring in PHP, JavaScript, CSS, (X)HTML, HTML5, SQL, ASP. Deze ervaring hebben wij opgedaan binnen verschillende projecten. Als u specifieke wensen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Registreren jullie ook domeinnamen?

Ja, wij hebben ondertussen een behoorlijke hoeveelheid domeinnamen onder beheer. Deze beheren wij naar volle tevredenheid van onze klanten. Het beheer uitbesteden aan KOSMONAUTS is een ideale oplossing als u geen zin heeft in alle administratieve rompslomp. Daarnaast zorgen wij voor een adequate afhandeling van uw verlengingen, overzicht van uw domeinen incl. afloopdatum, overzichtelijk gefactureerd in 1 factuur per jaar. Zeker wanneer u meerdere domeinnamen bezit is het interessant om eens de opties te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe duur is een webshop?

De kosten van een webshop zijn sterk afhankelijk van de opties en functionaliteiten die u in uw webshop wilt. Het is onmogelijk om 1 prijs te noemen voor een webshop.

Het verstandigste is om contact op te nemen met ons. Wij nemen dan samen met u de opties door en sturen u dan vrijblijvend een overzichtelijke offerte toe.

Kan iedereen een webshop starten?

In principe is een webshop starten voor iedereen mogelijk. Er komen wel wat administratieve zaken bij kijken. Zoals het registeren van uw webshop bij de Kamer van Koophandel en het zoeken van een goed product.

Het is van belang om wel in te zien dat het hebben van een webshop meer is dan achterover leunen op uw stoel. U moet hiermee actief aan de slag om ook daadwerkelijk succes te hebben.

Wij vertellen u daar graag over! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waar onderhoud ik mijn webshop?

Een webshop onderhouden is na wat oefening niet moeilijk. U kunt dit gemakkelijk zelf doen met de software waarop uw webshop is geprogrammeerd. U logt in via een speciale link. Nadat u ingelogd bent kunt u overal vandaan uw webshop bewerken in de browser.

Wat is het voordeel van Adwords?

Google Adwords is het advertentie systeem van Google. Wanneer adverteert met SEA betaalt u voor een bepaalde positie binnen zoekmachines. Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat u direct naast de zoekresultaten terecht komt met uw advertentie. U hoeft dus geen sterke website te hebben die zichzelf bovenin de zoekmachines maneuvreert. Het voordeel van Adwords is dat u direct deze postje bereikt tegen een vooraf afgesproken bedrag per klik. Deze positie behoud u zolang een andere advertentie niet meer biedt voor deze positie. Dit is ook meteen de reden waarom u altijd een professional in de arm moet nemen zodra u serieus denkt aan Search Engine Advertisement (SEA).

Neem contact met ons op voor gratis advies over Google Adwords.

Hoe word ik organisch goed gevonden?

Gevonden worden binnen de zoekmachines (Google, Yahoo!, Bing) is een kwestie van een aantal vereisten. Het allerbelangrijkste is dat u er voor zorgt dat uw website interessante informatie bevat. Informatie die niet op elke website gevonden kan worden, maar specifieke informatie waarnaar uw potentiële klanten zoeken. Zo ontwikkelt u met uw website een autoriteit waarmee u snel zult stijgen binnen zoekmachines.

Uiteraard kunnen wij u wel een handje in de goede richting helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS