Effectieve websites

Websites die goed werken. Websites die veel verkopen. Websites die de juiste indruk achter laten. Het is per website verschillend wat effectief is. Uit ervaring zeggen wij dat het hebben van een effectieve website meer is dan een website met veel bezoekers.

Doel van de website

Een website of webshop heeft ieder voor zich belangrijke aspecten die altijd in de gaten gehouden moeten worden. Wij zijn ons hiervan bewust en proberen tijdens het project goed de vinger te leggen op welke doelstellingen je verwacht met jouw website. Wanneer hier een duidelijk beeld van is zullen we aan de slag gaan met een goede interactie schets waarbij we proberen alle informatie zo duidelijk en gestructureerd mogelijk weer te geven. Dit is belangrijk om de bezoeker van jouw website niet te verliezen.

Ontwerp

Het ontwerp is erg belangrijk bij een effectieve website. Veelal zie je webshops met een uitgebreid assortiment producten dat uiteindelijk helemaal niet makkelijk doorzoekbaar is. Hierdoor verliest de webshop al snel een hoop bezoekers en uiteindelijk klanten. Door het ontwerp overzichtelijk en duidelijk te maken krijgt de bezoeker dat wat hij verwacht wanneer hij de webshop / website bezoekt.

Inhoud

De inhoud van een effectieve website is ook uniek. Dit is iets dat veel website eigenaren vergeten. Het overnemen van teksten op andere websites is iets dat door zoekmachines wordt herkend. Wanneer dit op uw website wordt geconstateerd krijgt de website een zogenoemde 'panelty'. Dit zorgt voor een lagere indexering van de website. Dus, hoe meer unieke teksten en beeldmateriaal des te beter.

Testen

Websites die niet werken op een oude browser. Je ziet het vaak maar is erg onverstanding. Veel mensen updaten browsers eens per 3 (!) jaar. Dat maakt het aantal bezoekers dat jouw website bezoekt in een oude browser erg groot. Deze bezoekers loop je mis wanneer een website niet voldoet aan de eisen van ook deze oudere browsers.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS